Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

We work for your results !

Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Utilaj colectat fructe cu suflanta pentru indepartat frunze

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 €
Out Of stock
Descriere
Colectorul simplifica, mareste viteza si reduce costurile aferente procesului de recoltare.Poate fi folosit in combinatie cu orice scuturator.
Este creat cu scopul de a face mai usoara, mai rapida si mai ieftina recoltarea fructelor, deoarece de aceasta depinde profitabilitatea intregii productii.
Colectorul de fructe este un dispozitiv care functioneaza perfect in combinatie cu un scuturator (de orice fel). Astfel, in urma scuturarii, fructele nu cad pe pamant (sau pe o plasa care se pune dedesubt), ci in colectorul care aduna toate fructele si le ambaleaza nedeteriorate in lazi. Accesul la copac este extrem de rapid si usor, iar lazile pline sunt usor inlocuite cu cele goale. Intrucat recoltarea s-a dovedit a fi exceptional de eficienta si practica (precum si din punct de vedere al costurilor) in acest fel, un numar tot mai mare de cultivatori de fructe incep sa foloseasca colectorii de fructe. Nu mai asteapta un an „bun” pentru a face bani. Acum fiecare an este bun, roditor si prosper pentru ei.
Utilalul poate colecta : prune,visine,cirese,alune,nuci, migdale.
Diametre plasa disponibile  :2,4 /2,9/3,3/4/5 metri
Dotat cu suport pentru tava de colectare.
Varianta superioara- CU SUFLANTA-  este indicata pentru plantatii mari/mature/cu densitate scazuta. Curatarea si selectia fructelor fara efort necesar.
VIDEO : https://youtu.be/tCIGEhUR6p0
Din Gura in Gura