Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

We work for your results !

Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina de mamaliguta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Masina de facut mamaliga este solutia ideala pentru fast-food sau restaurante care doresc sa serveasca intr-un timp scurt portii de mamaliga fierbinte cu condimente traditionale sau dietetice.

Msina de 7 kg care include si mixer, va permite sa obtineti mamaliguta si sa o serviti mereu fluida si fierbinte, timp de 8/10 ore. Foarte usor de utilizat si igienica, este perfecta pentru oricine doreste sa-si extinda meniul fara efort.

Echipata cu un dozator simplu si practic, aceasta poate fi utilizat cu toate tipurile de malai/faina/fulgi de carifi, fulgi de fasole.. pentru a crea alternative care sunt intotdeauna diferite. Masina face totul de la sine, nu necesita o munca specifica si nu angajeaza personalul de intretinere , avand dimensiuni mici pentru orice bucatarie.

Masina este disponibila in 7 modele (7, 15, 22, 30, 60, 100, 150 kg) cu un panou de comanda electronic in mai multe limbi (italiana, engleza, franceza, germana) care controleaza toate fazele procesului sau cu comenzi electromecanice (manuale)

Este folosita, in special pentru “street-food”, tarabe din piata, restaurante, magazine de fast-food si cantine.
Se pot obtine cu usurinta aceleasi rezultate , ca si prin gatitul in mod traditional.
Masinile pot pregati si piureuri (nu din cartofi reali, doar din fulgi de cartofi sau alti fulgi de legume), gemuri, sosuri, supe cremoase, ... orice fel de reteta in care este nevoie de agitare constanta si depozitarea la cald a cremelor/ alimente semi-lichide.
Important: masina nu se poate folosi cu bucati de alimente, deoarece robinetul prin care curge produsul are o duza cu un anumit diametru - orice alt produs cu un diametru mai mare ar impiedica curgerea.
Este fabricata in intregime din otel inoxidabil , este foarte usor de dezasamblat si curatat.


CARACTERISTICI TEHNICE:
Productie: 7 kg, echivalentul a aproximativ 28 de portii
Alimentare: 220 V / 50 Hz
Putere: 1100 W
Dimensiuni: 210x650x590 mm
Greutate: 25 kg
Timp de gatire : aprox:60 minute

MASINA DE FACUT MAMALIGA ESTE DISPONIBILA IN URMATOARELE VARIANTE :

7KG-28 PORTII
15 KG-60 PORTII
22 KG-88 PORTII
30 KG-120 PORTII
60 KG-240 PORTII
100KG-400 PORTII
150KG-600 PORTII
Din Gura in Gura